Melyek a legfinomabb ízesített ginek?

Ezernyi variációja van koktélként is, így ajándéknak is nagyszerű ötlet lehet. Az persze, hogy kinek melyik ízesítésű a megfelelő, mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hiszen van akinek az ízesített egyáltalán nem ízlik, csak a simát szereti, de van akinek az újabb ízek közül bármelyik megfelelő lenne. A legújabbak a gyümölcsös és a fűszeres változatok, amelyek még a konzervatívabb ízlésüeknek is tetszenek. Melyek a legkedveltebb gyümölcsös ginek? A továbbiakban arról írunk részletesebben, hogy kinek és melyik ital a kedvence, melyek azok, amik jól fogynak. Citrusfélék A citrusfélék íze kedvelt a gint szeretők körében, az egyik leggyakoribb fűszer a boróka és a koriander után a citrusok, amelyek frissítő hatásúak és egzotikus érzést adnak a ginnek. A citrusok közül főként a citrom, a narancs és a grapefruit ízei találhatók meg a kínálatban. A citrusos ginek közül a legkedveltebbek a következők: ● Edinburgh Lemon & Jasmine Gin ● Gordons Sicilian Lemon Gin ● Fedde’s Citrusos Magyar Gin A narancsos ginek az édes ízeket szeretőknek még inkább ízlenek, az alábbiak a legkedveltebbek közülük: ● Aber Falls Orange Marmalade Welsh Gin ● Komasa Komikan Gin ● Tanqueray Flor de Sevilla Gin A Pink Grapefruit ízű gin a legnépszerűbb a formabontó ginek választékában, egy ideje már kiemelten népszerű az ízesített ginek között. Általában a hölgyek kedvence. A legkedveltebb változatok a következők: ● Whitley Neill Pink Grapefruit Gin ● Malfy Gin Rosa Epres és málnás Napjainkban kedvelt, gyümölccsel ízesített ginek közül az eper és a málna a legfinomabbak egyesek szerint. A legkedveltebb fajták az epres és málnás ízekből a következők: ● Botanic Kiss Special Distilled Premium Gin ● Unicorn Tears Raspberry Gin ● Öreg epres Old Tom Gin ● Macaronesian Eternal Spring Strawberry Gin Fűszeres ginek Fűszeres ginek közül rengeteg féle létezik, találunk kardamon, édesgyökér, szegfűszeg és sok más fűszeres ízt is. Folyamatosan kutatják az ízeket a lepárlók, az emberek nyitottak az új ízekre. A fűszeres ginek karakteresebbek mint az édes gyümölcsös változatok. A fűszeres ízek közül a legkeresettebbek a következök: ● Tanqueray Lovage lestyán ízű Gin ● Bulldog London Dry Gin ● Six Dogs Karoo Gin ● Gin Mare Mediterranean Gin Az egyik legfinomabb pink tonic megtalálható a Ginshop webáruházban, ahonnan meg is lehet rendelni. Természetesen nem csak a pink tonic, hanem nagyon sok más ízesített gin is megtalálható náluk. Összegezve Nagyon kedveltté váltak az utóbbi időben az ízesített ginek, a kínálatukban el lehet veszni annyi fajta létezik, hiszen folyamatosan kutatják az új ízeket. Nemcsak a citrusos, narancsos verziókat hanem a fűszeres változatokat is kedvelik. Természetesen mindenkinek magának kell kitapasztalni melyek tetszik igazán.
Melyek a legfinomabb ízesített ginek?

Ezernyi variációja van koktélként is, így ajándéknak is nagyszerű ötlet lehet. Az persze, hogy kinek melyik ízesítésű a megfelelő, mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hiszen van akinek az ízesített egyáltalán nem ízlik, csak a simát szereti, de van akinek az újabb ízek közül bármelyik megfelelő lenne. A legújabbak a gyümölcsös és a fűszeres változatok, amelyek még a konzervatívabb ízlésűeknek is tetszenek.


Melyek a legkedveltebb gyümölcsös ginek?

A továbbiakban arról írunk részletesebben, hogy kinek és melyik ital a kedvence, melyek azok, amik jól fogynak.

Citrusfélék

A citrusfélék íze kedvelt a gint szeretők körében, az egyik leggyakoribb fűszer a boróka és a koriander után a citrusok, amelyek frissítő hatásúak és egzotikus érzést adnak a ginnek.

A citrusok közül főként a citrom, a narancs és a grapefruit ízei találhatók meg a kínálatban.

A citrusos ginek közül a legkedveltebbek a következők:

● Edinburgh Lemon & Jasmine Gin

● Gordons Sicilian Lemon Gin

● Fedde’s Citrusos Magyar Gin

A narancsos ginek az édes ízeket szeretőknek még inkább ízlenek, az alábbiak a legkedveltebbek közülük:

● Aber Falls Orange Marmalade Welsh Gin

● Komasa Komikan Gin

● Tanqueray Flor de Sevilla Gin

A Pink Grapefruit ízű gin a legnépszerűbb a formabontó ginek választékában, egy ideje már kiemelten népszerű az ízesített ginek között. Általában a hölgyek kedvence.

A legkedveltebb változatok a következők:

● Whitley Neill Pink Grapefruit Gin

● Malfy Gin Rosa

Epres és málnás

Napjainkban kedvelt, gyümölccsel ízesített ginek közül az eper és a málna a legfinomabbak egyesek szerint.

A legkedveltebb fajták az epres és málnás ízekből a következők:

● Botanic Kiss Special Distilled Premium Gin

● Unicorn Tears Raspberry Gin

● Öreg epres Old Tom Gin

● Macaronesian Eternal Spring Strawberry Gin


Fűszeres ginek

Fűszeres ginek közül rengeteg féle létezik, találunk kardamon, édesgyökér, szegfűszeg és sok más fűszeres ízt is. Folyamatosan kutatják az ízeket a lepárlók, az emberek nyitottak az új ízekre. A fűszeres ginek karakteresebbek mint az édes gyümölcsös változatok.

A fűszeres ízek közül a legkeresettebbek a következök:

● Tanqueray Lovage lestyán ízű Gin

● Bulldog London Dry Gin

● Six Dogs Karoo Gin

● Gin Mare Mediterranean Gin

Az egyik legfinomabb pink tonic megtalálható a Ginshop webáruházban, ahonnan meg is lehet rendelni. Természetesen nem csak a pink tonic, hanem nagyon sok más ízesített gin is megtalálható náluk.

Összegezve

Nagyon kedveltté váltak az utóbbi időben az ízesített ginek, a kínálatukban el lehet veszni annyi fajta létezik, hiszen folyamatosan kutatják az új ízeket. Nemcsak a citrusos, narancsos verziókat hanem a fűszeres változatokat is kedvelik. Természetesen mindenkinek magának kell kitapasztalni melyek tetszik igazán

Kapcsolódó cikkek

Az Édesburgonya - típusok, színek és ízvilág

Az Édesburgonya - típusok, színek és ízvilág

Az édesburgonya egy rendkívül változatos és tápláló gumós növény, amely számos típusban és színben elérhető.

A bor online vásárlásának előnyei

A bor online vásárlásának előnyei

Az online borvásárlás megfizethető és kényelmes módja annak, hogy élvezze a finom borokat.

A legfontosabb barista kellékek

A legfontosabb barista kellékek

A barista, magyar kifejezéssel kávépincér, olyan vendéglátásban dolgozó személy, aki főként espresso és egyéb kávéfajták elkészítésével és azok felszolgálásával foglalkozik.