Stílusos megjelenésű beltéri egységek

Sok háztulajdonosnak a lakás berendezése miatt a klímaberendezés fehér beltéri egysége nem a legmegfelelőbb, de ma már szinte minden gyártó készít Design klímákat, amelyek a legtöbb esetben fekete, ezüst vagy arany színűek.
Stílusos megjelenésű beltéri egységek

Előfordul, hogy tükrös felülettel készítik a legjobb és legmodernebb készülékeket. Ezeknek az ára többnyire igen magas. A lakberendezők kifejezetten szeretik azt a készülék sorozatot, amelyek úgy néznek ki mint egy kép. A képek cserélhetőek, és mögötte vannak a légterelők. Ez így nagyon elegáns megjelenésű, gyönyörű háttérvilágítással rendelkeznek, amelyek nyugtatják a szemet.

Milyen plusz technikák találhatók a design készülékekben?

A design klíma készülékekben technikai újdonságok sorakoznak, a távirányító innovatív, amely érintőképernyős. A led világítás bizonyos készülékekben a fűtés ideje alatt narancs fénnyel világít, hűtésnél pedig kékkel. Miután intelligens fényérzékelő rendszere van, a háttérvilágítás a környezeti fényekhez igazodik.

Wifi vezérléssel lehetővé vált, hogy bárhonnan szabályozzák. A minőségi klímák fő ismérve a halk működés. Egyes modern formatervezésű beltéri egységeknél a négy irányú légterelésnek köszönhetően, lehetőség van arra, hogy a helyiséget egyenletesen hűtse le, bárhol is legyen felszerelve.

A lakberendezés design klímával

Vannak akik idegenkednek a klíma látványától, főleg az esztétikusan kiválasztott antik vagy stílbútorok között szúr szemet egy ilyen modern készülék, bármennyire esztétikus is.

Viszont a klímaváltozással az egyre szélsőségesebb időjárási viszonyok miatt, szükség van a klímaberendezésre. Az átlagos klíma esztétikai megjelenése sok esetben problémás, az összekötő csövek elrejtése sem teljesen megoldott. Így a megoldást a megjelenésükben kifogástalan design klímák palettáján találjuk meg, hiszen mivel elrejteni nem tudjuk, kiemeljük belőle azt, ami valami különleges tartalommal bír. A nagyobb gyártók már fontos hangsúlyt fektetnek a klímaberendezések esztétikus megjelenésére, egészen elképesztő művészi légkondicionálók kerülnek a piacra.


Design szempontjából a lényeg a beltéri egységen van, egyre változatosabb a megjelenésük így igazítani lehet őket az otthonunk megjelenéséhez. Miközben a kültéri egységben nincs különbség a hagyományos klímákhoz képest, ugyanúgy kell telepíteni őket mint a többi készüléket.

A beltéri egységek manapság legdivatosabb szín árnyalatai az antracit szürke és a magasfényű modellek. Mostanában az arany színű készülékek a legfelkapottabbak. Ezekkel a készülékekkel ugyanúgy lehet fűteni az átmeneti időszakban, vannak készülékek amelyek télre is megfelelnek. A H-tarifa igénybevételével kedvezőbb költséggel lehet kifűteni a telet, mint a hagyományos fűtő készülékekkel.

Amennyiben ezt a megoldást választod a hűtés- fűtés megoldására, vásárolj klíma webáruházban légkondicionáló készüléket, ahol számos féle és fajta berendezés közül válogathatsz.

Összegezve

Elmondhatjuk, hogy nincs olyan otthon, ahol ne jönne jól egy hűtő-fűtő klímaberendezés, ami az otthon díszévé is válhat, ha a minőségi design klímaberendezésekből választunk, még ha kicsit többe is kerülnek, mint hagyományos társaik.

Kapcsolódó cikkek

Stílusos megjelenésű beltéri egységek

Stílusos megjelenésű beltéri egységek

Sok háztulajdonosnak a lakás berendezése miatt a klímaberendezés fehér beltéri egysége nem a legmegfelelőbb, de ma már szinte minden gyártó készít Design klímákat, amelyek a legtöbb esetben fekete, ezüst vagy arany színűek.