Milyen legyen a szandál színe?

Ma már nagyon széles a választék női szandál terén is, így akár többféle színben is vásárolhatunk ilyen lábbeliket.
Milyen legyen a szandál színe?

Nyáron sokan járnak szandálban. Mivel ma már nagyon széles a választék női szandál terén is, így akár többféle színben is vásárolhatunk ilyen lábbeliket. A nők szeretik is, ha többféle csizma, cipő és szandál van a szekrényükben, hiszen nyáron, többnyire színes, vidám ruhákat hordunk, és nem mindegy, hogy ezekhez az öltözékekhez, milyen színű szandált választunk.

A fekete mindig divatos szín marad, többek között azért is, mert minden ruhához remekül passzol. De azért a nők többsége szereti, ha többféle stílusú és színű szandál birtokában van, hiszen ez lehetővé teszi a változatos öltözködést. Mégis, milyen színű szandálokat vásároljunk? Melyik színű lábbelihez, milyen színű ruhák illenek? A cikkben az alapszínekkel kapcsolatban olvashatsz információkat.

A fehér szandál

A fehér női szandál hasonlóan működik, mint a fekete, azaz a legtöbb ruhával remekül párosítható. Elsősorban a kellemes, nyári színekkel harmonizál jól, de remek választás akkor is, ha a színes, nagy mintás, virágos nyári ruhákat szeretjük. A fehér szandál ugyanúgy illik a nyári, lenből készült nadrágokhoz, mint a mini, vagy a maxi szoknyákhoz, ruhákhoz.

A kék lábbeli

Sokan hordanak kék színű ruhákat, hiszen ez a szín elegáns, és ha irodában dolgozunk, elengedhetetlen, hogy ilyen színű ruháink is legyenek a szekrényünkben. Míg a piros színű szandálhoz nem igazán illenek a hasonló színből összeállított darabok, addig a kék színű lábbelihez remekül passzol szinte minden kék és kék árnyalatú ruházat. Az viszont nagyon fontos, hogy játszunk kicsit az árnyalatokkal, azaz, ha a szandálunk mélyebb kék színű, akkor a ruházatunk kicsit legyen világosabb és ez fordítva is érvényes. A kék színű szandállal tökéletes összhangot alkot még a semleges szín, de a sárga, a piros és a barna színű ruha is jó választás, amennyiben reggel úgy döntünk, hogy aznap a kék szandálunkban fogunk kimozdulni otthonról. A magyar webáruházak nagyon sokféle színben kínálnak szandálokat, csak kattints az oldalukra, és nézz ki magadnak pár alapdarabot.

A fekete és a testszínű lábbeli

A fekete és a natúr színű szandál szinte minden ruhához illik, talán ezért is annyira népszerű a hölgyek körében. A natúr szandál azonban elsősorban a nyár színe, míg a feketét inkább a tavaszi és őszi napokon viselik szívesen a hölgyek. A natúr szandál akkor is jó választás, ha az égiek nem áldottak meg bennünket hosszú és karcsú lábakkal, hiszen ez a szandál kicsit karcsúsít és a hosszabb láb illúzióját kelti.

A vörös szandál

A vörös szín leginkább a merész hölgyek színe. Aki vörös színű ruhát vagy lábbelit választ, biztos lehet benne, hogy sok tekintetet vonz majd. A vörössel kapcsolatban első szabály, hogy próbáljunk ruhából más színt választani, ha már a szandálunk ilyen élénk színben pompázik. A vörös színhez jól passzol a szürke, a fekete és a fehér ruha. Meglepő módon a vörös színnel, a narancsos szín és a rózsaszín is kellemesen harmonizál.

Kapcsolódó cikkek

Milyen legyen a szandál színe?

Milyen legyen a szandál színe?

Nyáron, többnyire színes, vidám ruhákat hordunk, és nem mindegy, hogy ezekhez az öltözékekhez, milyen színű szandált választunk.

Milyen fürdőruha ideális számomra?

Milyen fürdőruha ideális számomra?

Te tudod, hogy milyen fürdőruha áll jól neked? Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet!

Minden, amit a téli kirándulásról tudni kell

Minden, amit a téli kirándulásról tudni kell

Tippek, amikkel a hideg évszakban is élmény lesz a túra.